Hrgović: Nakon ovakvog meča, dođe mi da odem u profesionalce i prebijem Klička i Furyja zajedno!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.11.2015 01:05h Autor:

Filip Hrgović

Tyson Fury je nakon 12 rundi dvoboja u njemačkom Dusseldorfu svladao Vladimira Klička te je postao novi prvak u teškoj kategoriji. Nakon više od 4000 dana svjetski boks ima novog boksačkog kralja. Suci su dvoboj bodovali sa 115:112, 115:112 i 116:111 te su jednoglasnom odlukom prednost dali Ircu. Nije bilo previše žaljenja iz Kličkovog kuta jer su bili svjesni da Vladimir u dvoboju s Furyjem nije pokazao apsolutno ništa.

Razočaran Kličkovim nastupom bio je i najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović. On je nakon prijenosa komentirao dvoboj te je ustvrdio da se nije radilo o pretjerano kvalitetnom boksu, a ishod je nazvao prvoklasnim iznenađenjem. On je, naime, baš kao i većina stručnjaka vjerovala da Irac do slavlja može doći tek nekim "lucky punchem", a pokazalo se da je Fury iskontrolirao dvoboj od prve do zadnje runde.

"Niti u najgorim snovima nisam vjerovao u ovakav rasplet. Ja sam u nokautu. Nisam vjerovao da Fury može pobjediti Klička, barem ne na ovakav način. Ne razumijem zašto je Kličko ovako boksao. Fury ima mnogo rupa i to je Kličko trebao kazniti, trebao ga je nokautirati u prvim rundama", ocjenio je Hrgović dodavši da Kličko mora popraviti mnogo stvari i bolje se pripremiti za revanš.

"Kada sam pogledao ovaj meč, dođe mi da odmah odem u profesionalce. I da prebijem i jednog i drugog. Odjednom", zaključio je europski boksački prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI