Hrgović dio paklenog plana za skidanje Vladimira Klička s boksačkog trona!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.10.2014 11:53h Autor:

Foto Facebook

Ponajbolji hrvatski boksački teškaš Filip Hrgović će pomoći Kubratu Pulevu – sljedećem izazivaču Vladimira Klička koji će svoje pojaseve braniti za otprilike dva tjedna – 15. studenog u Hamburgu. Hrgović je, naime, pozvan kao jedan od službenih sparing partnera te je u Berlin otputovao s najvećim hrvatskim boksačkim stručnjakom Leonardom Pijetrajem i svojim klupskim kolegom Hrvojem Sepom.

U kratkom postu na Facebooku, Hrgović je otkrio još neke pojedinosti:

"Upravo putujem u Berlin sa svojim timom gdje sam pozvan na sparinge sa Kubratom Pulevom,
sadašnjim izazivačem Vladimira Klička sa kojim ima meč 15.11. ove godine. Velika mi je čast što je baš mene izabrao i nadam se da ću mu pružiti odlične sparinge. Pulev je europski amaterski prvak te mu je trenutni rezultat relativno dobar, 20 pobjeda (11 nokautom), bez poraza. Sa mnom su moj trener Leonard Pijetraj te kolega Hrvoje Sep koji će se također okušati sa odličnim Jürgen Brähmerom, čiji je trenutni rezultat 44 pobjede (32 nokautom) i dva poraza", napisao je Hrgović.

Hoće li Bugaru sparinzi s našim teškašem pomoći u skidanju svjetskog boksačkog kralja s trona, vidjet ćemo za petnaestak dana, no sam poziv Hrgoviću je velika stvar i novi dokaz njegove neosporne kvalitete.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI