Holzken izazvao Daleyja, on mu odgovorio: Ako želiš borbu, neka bude za Gloryjev pojas

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 25.07.2015 15:38h Autor:

Nieky Holzken, sjajni nizozemski kickbokser i dvostruki europski Muay Thai prvak, izazvao je Paula Daleyja na borbu na zajedničkom eventu Bellatora i Gloryja 19. rujna u kategoriji do 77 kg.

Holzken se trenutno priprema za borbu protiv Raymonda Danielsa za titulu Gloryjeve velter kategorije 7. kolovoza, ali već traži sljedećeg protivnika i nada se velikom imenu.

Jedan od najboljih kickboksača svijeta u kratkom videu zaželio je borbu protiv Paula Daleyja već u rujnu, kada Daley ima zakazan nastup na Dynamiteu, ali još nema protivnika. Osim toga, Bellator je skloniji borbi Daleyja i Josha Koschecka koji imaju nerješene račune još iz UFC-a te bi puno značila za promociju, a protiv Holzkena Daley nema velike šanse.

Holzken, koji je i odličan boksač sa 7 nokauta i skorom 8-0, dotakao se i boksačkog prvaka Floyda Mayweathera.

"Nikada nisam bio spremniji u životu. Veliki sam Mayweatherov fan, ali u ovom stanju u kojem sam sada, nokautirao bih i njega", dodao je.

Daley mu je brzo odgovorio na Facebooku:

"Najbolji kickbokser do 77 kg prozvao me da se borim s njim na Glory/Bellatoru Dynamite. Veliki sam njegov fan, ali ja sam borac koji se neće povući. Ako želi tu borbu, to je motivacija koju trebam. Neka se dogodi. Ako pobijedi u Las Vegasu na Gloryju, `ajmo se boriti za Gloryjev pojas prvaka. OK Nieky?"

 

The worlds best 77kg kickboxer Nieky Holzken has called me out to fight him on glory/Bellator dynamite. Very surreal. I'…

Posted by Paul Semtex Daley on 24. srpanj 2015

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI