Holyfield uvrijeđen: NBC pitao prolaznike o Olimpijskim igrama, a mene su ignorirali!

K1 / Boks 02.08.2012 09:33h Autor:

Evander Holyfield (foto: AP)

 

 Evander Holyfield ostao je ovih dana neugodno iznenađen kad ga nisu prepoznali reporteri NBC-a prilikom anketiranja prolaznika o Olimpijskim igrama.

TV kuća NBC, koja ima pravo emitiranja Olimpijskih igara u SAD-u, meta je brojnih kritika posljednjih dana. Potkradaju im se brojne greške, svojim gledateljima “serviraju” netočne podatke, a natjecanja ne prenose uživo, već emitiraju snimke zbog vremenske razlike, što većina smatra vrlo lošim potezom.

Zbog svega toga odlučili su provesti anketu na ulicama i saznati mišljenje prolaznika, a upravo se u tom trenutku u blizini našao i jedan od najvećih boksača svih vremena, Evander Holyfield. No, reporteri ga nisu upitali za njegovo mišljenje, iako je bivši Olimpijac. Ne samo da ga nisu upitali za mišljenje o Olimpijskim igrama, nego ga uopće nisu ni prepoznali.

Holyfield se zbog svega toga malo i uvrijedio pa se požalio putem svog Twitter profila i nekih drugih medija. Zaista je nevjerojatno da nisu upitali za mišljenje osobu koja je istinska legenda boksa te i danas još uvijek jedno od najprepoznatljivijih lica u svijetu sporta. Očito ipak ne i za neke reportere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI