Holyfield prodaje olimpijsku medalju i rukavice iz meča protiv Tysona!

K1 / Boks 03.08.2012 08:40h Autor:

Evander Holyfield

 

 Evander Holyfield odlučio se na očajni potez zbog financijskih problema u koje je upao te će svoju olimpijsku medalju ponuditi na prodaju putem aukcije.

Jedan od najboljih boksača u povijesti, Evander Holyfield, tijekom ove godine upao je u velike financijske probleme, ima poteškoća i s plaćanjem alimentacije, pa mu zbog svega navedenog opasno prijeti bankrot, pa čak i zatvorska kazna.

Kako bi se pokušao izvući iz nevolja odlučio se na nikad popularan potez – prodaju svoje olimpijske medalje. 1984. godine osvojio je kao boksač brončanu medalju.

No, to nije jedina stvar koju je najavio da će u studenom ponuditi na prodaju putem aukcije. Fanovi će također moći kupiti njegov prsten prvaka, ali i crvene rukavice iz njegova legendarnog meča protiv Mikea Tysona, kada mu je odgrižen komadić uha.

Holyfield se nada da će najveći ponuditelj za spomenute predmete biti neki od muzeja kako bi predmeti bili izloženi i dostupni javnosti.

Ovog tjedna Holyfield se također požalio i na reportere NBC-a koji ga nisu prepoznali te su ga ignorirali prilikom anketiranja slučajnih prolaznika o Olimpijskim igrama u Londonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI