Hemmers: Kiria i Ristie postavili su nove standarde

K1 / Boks 26.03.2014 12:04h Autor:

Kiria vs Ristie

Dvoboj koji su nam priuštili Davit Kiria i Andy Ristie ostat će dugo u pamćenju svih poklonika borilačkih vještina. Nevjerojatnih pet rundi i nevjerojatan preokret postavili su neke nove standarde kad su u pitanju borbe za naslov…

Tako razmišlja Gloryjev matchmaker Cor Hemmers i s tom se konstatacijom apsolutno svi mogu složiti. Glory 14 u zagrebačkoj Areni donio je borbu kakvu možemo vidjeti samo u filmovima i kako su mnogi novinari izvještavali, bila je to priča kao u filmu "Rocky".

"Bila je to jedna od najboljih borbi koju smo ikad vidjeli u Gloryju. Bila je to borba kakvu naslov za prvaka zaslužuje.", rekao je Hemmers.

"Kiria i Risti moraju biti ponosni na ono što su pokazali. Postavili su nove standarde kad je u pitanju borba za naslov. Biti prvak u Gloryju je prestižni naslov u kickboksu. Mogu samo reći da ćemo takvih ratova za naslov vidjeti još tijekom ove godine."

U ovoj je godini ostalo još pet naslova koji će se podijeliti.

"Ove ćemo godine okruniti prvaka u svom kategorijama. Neke će borbe biti pojedinačne, a neke turnirskog tipa. U Istanbulu će se Spong, Saki, Corbett i Cavalari boriti za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji."

Glory 15 u Istanbulu će se održati 12. travnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI