Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Haye ne može dobiti revanš, može dobiti samo meč s Vitalijem!” | Fight Site

“Haye ne može dobiti revanš, može dobiti samo meč s Vitalijem!”

K1 / Boks 04.07.2011 09:57h Autor:

David Haye nakon meča protiv Valujeva

Ukoliko David Haye želi borbu protiv Klička, to  može biti jedino Vitalij, a ne revanš protiv Vladimira – izjavio je glavni menadžer braće Kličko, Bern Boente.

Boente smatra kako je subotnji dvoboj bio preuvjerljivo na strani Vladimira da bi Britanac dobio još jednu priliku, a ne vjeruje niti Hayjevu izliku o slomljenom prstu.

U intervjuu za BBC Sport, Boente je potvrdio kako oni priželjkuju pobjednika dvoboja Tysona Furyja i Derecka Chisora kao sljedećeg izazivača na Vladimirovoj listi, no potvrdio je kako je Vitalij izrazio želju da nokautira Davida Haya u budućem dvoboju.

Ukoliko dođe do dvoboja između Haya i Vitalija Klička, on bi se mogao održati tek sljedeće godine pošto Vitalij već ima dogovorenu obranu naslova protiv Tomasza Adameka u rujnu. Jedini način da Ukrajinac još jednom u 2011. uđe u ring jest, prema Boenteu, da nokautira Adameka u prvoj ili drugoj rundi bez da primi ozbiljniji udarac.

“Prst nema veze s porazom. To su gluposti. David je jednostavno izgubio od boljeg boksača”, objasnio je Boente.

Nejasno je samo je li David Haye uopće zainteresiran za dvoboj protiv Vitalija pošto je poprilično različit borac od svog brata. Vitalij ima čvršću bradu i puno je agresivniji od Vladimira što sigurno ne odgovara fizički inferiornijem Britancu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI