Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Haye: Kličko će ostati bez polovice zubiju | Fight Site

Haye: Kličko će ostati bez polovice zubiju

K1 / Boks 28.05.2011 11:20h Autor:

David Haye i Vladimir Kličko

Uskoro nas očekuje dvoboj koji cijeli boksački svijet zaziva već neko vrijeme.

Za boksača kojemu tek nekolicina daje šanse protiv Vladimira Klička u meču koji će se održati 2. srpnja u Hamburgu, Britanac David Haye ima zaista velika usta. U intervjuu za Sky Sports, Haye je prije nekoliko dana izrazio uvjerenje u svoju pobjedu i prekidanje dugačke i uvjerljive ere braće Kličko.

“Vladimir nije napravio previše da bi zaslužio moje povjerenje. Borio se protiv mnogo boraca koji su prošlost i koji nisu top klasa. Ovaj put će se boriti protiv nekog mladog tko je gladan pobjeda i odlučan stići do nove titule”, smatra Haye.

Britanac razloge za optimizam vidi i u tradiciji.

“Nikada u karijeri, amaterskoj ili profesionalnoj, nisam izgubio od nekoga iz istočne Europe. A Vladimir dolazi iz Ukrajine i upražnjava taj neki robot stil. To mu neće biti dovoljno da me utiša ili zaustavi u ringu. Pokupit će na kraju zarađeni novac, no falit će mu pola zubiju u ustima. Pobijedit ću ga brzinom i znanjem”, zaključuje izazivač.

Većina se slaže kako će Haye tražiti prekid jer će teško izdržati 12 rundi s višim i fizički snažnijim borcem. Njegovi direkti su preslabi da bi mogao skupiti dovoljno bodova za meč koji bi otišao do odluke. Upravo su to najjača oružja Vladimira Klička.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI