Haye četiri i pol kilograma teži od Bellewa, obojica lakši nego prije prošlog meča (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.05.2018 15:06h Autor:

Bellew vs. Haye

Sutra će londonska O2 Arena ugostiti veliki boksački revanš između Davida Hayea i Tonya Bellewa, a danas je odrađeno vaganje za ovaj okršaj koji je Veliku Britaniju digao na noge. 

14 mjeseci nakon pobjede Tonya Bellewa u njihovom prvom meču, koji je ponudio pregršt uzbuđenja, sve je spremno za drugi čin u kojem će Haye pokušati pokazati kako je ipak ozljeda bila ono što je dovelo do njegovog poraza u prvom meču. A da mnoge stvari neće biti iste kao prvi puta, dokazalo je već samo službeno vaganje.

Haye je na vagu izašao prvi i ona mu je pokazala 99.7 kilograma, što je dva kilograma manje nego što je imao prije prvog meča. Bellew je također lakši, kako od Hayea, tako i od svoje težine iz prošlog meča. On je na 95.2 kilograma, što je gotovo kilogram i pol manje od prethodne težine. Tako je odrađena i posljednje obaveza prije meča, a nakon njega je odrađeno i posljednje sučeljavanje oči u oči.

Nije to bio mirni “staredown”, kakvi su vrlo česti u boksu. Ovdje su obojica neprestano jedan drugom nešto govorili i velika je šteta da nismo mogli čuti što. U svakom slučaju, sutra oko 23 sata će govoriti šake. Što se verbalno odradilo do sada, na tome je završilo. I odgovori na mnoga pitanja biti će napokon poznati.

Ispod teksta možete pogledati video vaganja svih sudionika ovog sjajnog programa, nakon čega slijede i izjave obje zvijezde ovog meča.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI