Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Haya ne zanima meč protiv Vitalija: Ako pobijedim Vladimira, odlazim u mirovinu! | Fight Site

Haya ne zanima meč protiv Vitalija: Ako pobijedim Vladimira, odlazim u mirovinu!

K1 / Boks 16.06.2011 12:10h Autor:

David Haye i Vladimir Kličko

Fanovi boksa su razočarani jer su očekivali da bi bi Britanac mogao najaviti lov i na preostali naslov.

Ako David Haye pobijedi Vladimira Klička sljedećeg mjeseca u Hamburgu i tako ujedini tri pojasa, (tri od četiri velike svjetske promocije) Britanac se ne planira boriti protiv brata Vitalija za preostalu titulu nego planira otići u mirovinu. Upravo se to može zaključiti prema njegovoj izjavi koju je dao ovih dana uglednom BBC-ju.

“Možda bi se mogli dogovoriti za taj meč ukoliko on bude jako brzo. Ukoliko se to ne dogodi, jednom kada ujedinim ove tri titule, nemam kuda više krenuti. Uvijek sam planirao otići u penziju nakon takvog postignuća i prema tome sam prilagodio cijeli život. Ove godine ću imato 30 godina i to bi onda bilo to”, izjavio je Haye.

Prevedeno, Britanac bi pristao na meč jedino ako Vitalij Kličko otkaže već dogovoreni dvoboj protiv Tomasza Adameka u rujnu. Kako se sigurno neće dogoditi, jasno je da bi u slučaju osvajanja IBF i WBO pojasa, uz onaj koji već drži po WBA verziji, Haye odustao od lova na preostali WBC naslov.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI