Hari: Rico u K-1 danima nikad ne bi bio prvak, nokautirat ću ga u prvoj rundi! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.12.2016 11:55h Autor:

Badr Hari (Instagram)

Iako je Rico Verhoeven aktualni Gloryjev prvak i borac koji u posljednjim nastupima djeluje nezaustavljivo, Badr Hari se time nimalo ne zamara. Štoviše, jedan od najpopularnijih svjetskih kick-boksača je uvjeren da će Rico pasti prije isteka prve runde.

“Osoba sam kakva jesam, a kao borac uvijek idem na nokaut, to mi se sviđa. Uvijek idem po ubojstvo. Ne vjerujem u drugu rundu. Uvijek sam vrlo sam eksplozivan, uvijek sam vrlo gladan. Uvijek sam za dobru borbu. U ringu samo želim prebiti ljude. Ja sam emotivna osoba”, opisao se Hari.

Kod nizozemsko-marokanskog borca nervoze nema, a fanovima je iznio i svoju prognozu okršaja koji nas očekuje 10. prosinca u Oberhausenu.

“Nisam nervozan zbog borbe. Reći ću vam ovo, nisam nervozan zbog ishoda. Znam da ću ga nokautirati. Nabrijan sam, fokusiran, ali ne nervozan”, izjavio je pa je još jednom ponovio kako će ga nokautirati u prvoj rundi te da mu za ovaj meč ne treba plan B.

Badr smatra kako je s 31 godinom opasniji nego što je bio s 26, ponajviše zbog činjenice da je sada puno mudriji. Ističe i kako je za tešku kategoriju još uvijek mlad te da se može boriti čak pet puta godišnje ako to želi. Tim je izjavama zapravo i kritizirao one koji smatraju kako spada u kategoriju starijih boraca.

Zlatni dani ovog sporta su iza nas i nitko ne bježi od te činjenice pa tako ni Hari koji je ovom prigodom komentirao kako bi Verhoeven izgledao u okršaju s nekim njegovim prijašnjim protivnicima.

“Rico nikada ne bi bio prvak da se borio u K-1 danima. To mogu reći sa sigurnošću. Zato jer je konkurencija bila vrlo visoka, momci su bili vrlo snažni. Ne bi bio prvak, bio bi dobar borac.”

FS anketa: Rico ili Badr?
  • Navijam za Harija i on će pobijediti. x 1.850 puta59%
  • Navijam za Verhoevena i on će pobijediti. x 605 puta19%
  • Navijam za Harija, ali Verhoeven će pobijediti. x 458 puta15%
  • Ne znam, niti me zanima. x 134 puta4%
  • Navijam za Verhoevena, ali Hari će pobijediti. x 111 puta4%

Ukupno glasano: 3.158 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI