Hari prije leta za Zagreb: Potpuno sam fokusiran, jedva čekam ponovno u ring!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.03.2013 18:37h Autor:

Badr Hari

Jedan od najvećih misterija trenutno u svijetu borilačkih sportova je stanje Badr Harija. Zločesti dečko K-1 scene nakon prilično dugog boravka u pritvoru vraća se ovog petka napokon u ring, a sve zanima je li se uspio pripremiti i može li opravdati status jednog od glavnog favorita K-1 WGP Finala.

Ako je suditi prema fotografiji koja nam pristiže iz Nizozemske, čini se da je Badr malo i podignuo masu te sada definitivno spada ponovno među teškaše, dok je prije ipak bio na granici zbog velikog gubitka kilaže u pritvoru.

Hari je otkrio da jedva čeka povratak u ring, potpuno je fokusiran i želi ostaviti barem privremeno iza sebe sve ono loše što mu se događa u posljednje vrijeme, uključujući suđenje koje ga uskoro čeka za višestruke optužbe zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda te čak i pokušaj ubojstva.

Ako kojim slučajem 'natucate' nizozemski, bacite oko na Telegraaf.nl koji je napravio kratak video intervju s Badrom prije polaska za Zagreb. Podsjetimo, Hari u Hrvatsku stiže u utorak u večernjim satima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI