Hari dobio novog protivnika – danas protiv Litvanca Oborotova

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.10.2014 10:21h Autor:

Badr Hari Arnold Oborotov

Marokanac Badr Hari će se danas u Dubaiju susresti s Litvancem Arnoldom Oborotovom. 24-godišnji kick boksač je uletio u dvoboj protiv legendarnog borca doslovce 24 sata prije početka meča nakon što je organizatorima bogatog GFC-a otkazao tamnoputi Patrice Quartenon. Radi se o četvrtom izdanju ove borilačke revije u egzotičnim UAE.

"O Patriceu. Pričao je puno o meni. To me ne zanima, puno puta sam se susretao s takvim klaunovima pa on nije nikakav poseban slučaj", izjavio je Hari na jučerašnjoj press konferenciji na kojoj je objavljeno da mu protivnik ipak neće biti Quartenon.

"On je prvak u pričanju na socijalnim mrežama, no u ringu nije napravio previše. Ako pogledate malo na YouTubeu, naći ćete više njegovih intervjua nego borbi. To je dovoljno da donesete zaključke. Žao mi je zbog fanova što se ova borba neće održati jer bi se moglo raditi o dobrom dvoboju. Stvorilo se dosta fame oko dvoboja i ljudi su htjeli to pogledati."

"Može se primjetiti da gospodin Quartenon nije profesionalac, niti na način na koji radi, niti na način na koji se ponaša. Smatram da je napravio neke pogreške i da je on sam odgovoran za to što dvoboja neće biti."

"Ja sam potpisao ugovor s GFC-om da mi daju bilo koga. Spreman sam se boriti protiv svakog borca kojeg stave pred mene. U odličnoj sam formi, osjećam se sjajno i spreman sam nekoga nokautirati. Sutra ću nekoga nokautirati – to je moja poruka svijetu", zaključio je Hari.

Sada već ima i specifičnu metu. To je Litvanac Oborotov. Bit će zanimljivo, u to nema sumnje…

GFC 4

Badr Hari vs. Arnold Oborotov
Zabit Samedov vs. Jafar Ahmadi
Mohamed Karim vs. Sam Tevette
Ismael Lazaar vs. Tai Tuivasa
Srđan Seleš vs. Fatih Ulusoy
Erkan Varol vs. Jamnian Srikam
Hossein Mollamahadi vs. Ahmed Amir
Luke Jumeau vs. Mohammad Mansoori
Adrian Garlonta vs. Davoud Ojaghi

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI