Habazin pomaže Braekhus u pripremama, a svoju novu borbu ima za mjesec dana

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 31.10.2014 20:09h Autor:

Ivana Habazin i Cecilia Braekhus (foto:Sauerland)

Nakon što je objavila nastavak karijere, Ivana Habazin je rekla kako za mjesec dana ima novu borbu. Sad smo saznali tko joj je protivnica, kao i razlog njenog boravka u Berlinu i sparinga s Ceciliom Braekhus.

Kako je Sauerland promocija objavila na svojoj web stranici, Ivana Habazin se nalazi u Berlinu kako bi pomogla Ceciliji Braekhus u pripremama za njen novi meč, koji je na rasporedu 29. studenog u Danskoj. Nešto više o tome rekla je sama svjetska prvakinja:

"Moj trener i ja smo bili impresionirani onim što smo vidjeli u mojoj borbi protiv Ivane. Znala sam da je dobra, jer je bila svjetska prvakinja, no uistinu me pozitivno iznenadila. To je jedna od najboljih boksačica svijeta, a da bi ti bio najbolji, moraš se okružiti najboljima. Iz tog razloga smo ju pozvali da mi pomogne u pripremama za moj novi meč, a ona se odazvala", rekla je neporažena prvakinja.

Braekhus svoju borbu ima 29. studenog, a protivnica joj je Jennifer Retzke. Istog datuma, svoj će novi meč odraditi i Ivana, a nešto više o protivnici rekla nam je ona sama: 

"Moja protivnica je Galina Gumliska iz Bugarske. Bit će to meč na šest rundi, pošto se sad trebam vraćati i lagano uboksavati za veće stvari. Isto tako, nije lako pronaći protivnicu koja želi boksati sa mnom."

Ivanin meč je 29. studenog u Samoboru, a više o njenim dojmovima i pripremama saznat ćemo kroz razgovor s njom, nakon što se vrati iz Berlina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI