Groves i Eubank Jr. odradili do sada najžešće sučeljavanje u Svjetskoj seriji (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.02.2018 18:40h Autor:

Groves vs. Eubank Jr.

Kako smo dočekali do sada najneizvjesniji okršaj Svjetske boksačke serije, jednako tako smo dočekali i najžešće sučeljavanje do sada. George Groves i Chris Eubank Jr. se ne vole, to ne skrivaju i sutra bi upravo zbog toga mogli ponuditi sjajan meč.

Na današnjem vaganju Eubank je imao 200 grama više od Grovesa, koji osim puta u finale brani i svoj WBA pojas. I ovo je meč oko kojeg je uzbuđena cijela Britanija, ali i meč dva boksačka toliko inače različita. Dok je Groves povučeni obiteljski čovjek, koji je svoju suprugu upoznao kada je imao pet godina te su kroz djetinjstvo odrasli kao najbolji prijatelji između kojih se razvila ljubav, Eubank Jr. je pravi primjer boksačkog playboya.

Kao sin bivše boksačke zvijezde, Eubank Jr. imao je puno lakši boksački uspon, ali i život kojem se morao prilagoditi. A njemu to nije bilo problem te je svoj karakter izgradio upravo na tome. Eubank Jr. je aktivan na društvenim mrežama, gdje konstantno objavljuje snimke svojih treninga, a kada se negdje pojavi, jednostavno obožava svjetla reflektora i sebe je već pripremio za status zvijezde. Ponašanje, koje uključuje bahate izjave je samo dio toga. No, pored svega toga, u pitanju je fenomenalan boksač.

“Nemam puno toga za reći, zadovoljio sam težinu i uzbuđen sam oko meča. Bio sam već autsajder i to mi ne smeta. Ne vidim razlog zašto bi ljudi stavljali novce na Eubanka, no ukoliko to naprave, izgubiti će ih. Znam što trebam napraviti za pobjedu i to ću slijediti. Na vrhuncu sam karijere i ovo je samo još jedna borba na mom putu prema vrhu”, skromno je rekao Groves, usput prokomentiravši to što su ga kladionice proglasile blagim autsajderom. Onda je mikrofon došao do Eubanka, koji je to jedva dočekao.

“Izgledam li nervozan? Taj pojas dolazi k meni”, rekao je s osmjehom na licu, dodavši: “Ovo je najveći meč moje dosadašnje karijere. George nije svjestan kakva ga sutra opasnost čeka. On nije spreman za mene i ne želi biti ovdje. On sanja o tome da ga ja umirovim i to ću i napraviti. Želim ovo više od ičega što sam želio u svojoj karijeri, a ispred sebe imam toliko toga. S druge strane, George Groves će sutra biti hladno nokautiran, nakon čega može otići odmarati i uživati u obiteljskom životu i mirovini.”

Meč iz Manchestera trebao bi se dogoditi sutra iza 22 sata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI