Golovkin: Šanse su 50/50! Canelo: Ovo je posebno teška borba za mene (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.06.2017 11:53h Autor:

Screenshot

“Meč između Canela i Golovkina je bez sumnje najkvalitniji boksači meč godine. S najviše akcije, najviše napetosti i najviše uloga za oba borca. To su dva najatraktivnija boksača današnjice”, rekao je uvodu press konferencije bivši svjetski prvak i legendarni boksač, a danas promotor meča Oscar De La Hoya.

Meč godine: Golovkin i Canelo odradili sučeljavanje u Londonu (VIDEO)

T-Mobile Arena u Las Vegasu će 16. rujna ugostiti po mnogima najbolji boksački meč godine – onaj između Canela Alvareza i Gennadja Golovkina. Za prvu press konferenciju je znakovito izabran britanski London, još jedna prijestolnica svjetskog boksa.

Golovkin: Šanse su 50/50

Golovkin je u uvodnoj riječi rekao da je svjestan kako se radi o najvećoj borbi u njegovoj karijeri. Kasnije dao prognozu da su šanse podjednake, odnosno 50-50 posto.

“Vrlo sam uzbuđen zbog ove borbe. Svi su svjesni koliko je velika. Ovo je najveća borba. Poštujem Canela i njegov tim. Poznajem ih mnogo godina. Svjestan sam da je ovo najveća borba u mojoj karijeri. Hvala svima na podršci”, rekao je GGG u uvodu i dodao:

“Ovo je boks. Svi znaju da obojica imamo snagu u svojim rukama i veliki borilački IQ. Mislim da je ovo 50/50 borba. Tko prvi baci dobar udarac će pobijediti.”

Canelo: Postoje nezgodne i teške borbe, ova je teška

Canelo iako sjajan tehničar i odličan taktičar, ne posjeduje snagu nokauta poput Golovkina. Svjestan je da će se morati puno kretati i bježati od betonskih šaka GGG-a.

“Ovo je biti jako teška borba za mene. Postoje mečevi koji su nezgodni i borbe koje su teške. Ovo će biti teška borba. Spremit ću se 100 posto. Sretan sam jer ćemo fanovima dati ono što su htjeli, meč koji su željeli. Motivira me što su fanovi dobili, ono što su tražili. Ovo će biti vrlo uzbudljiva borba i siguran sam da ćete to vidjeti 16. rujna”, rekao je Canelo u uvodu da bi nešto kasnije dodao:

“Ključ je ne primati udarce. Ne smijete stajati ispred njega i primati udarce. Morate se kretati, biti pametni i lucidni i bacati kontre. Siguran sam da je vrlo moćan, ako stojite pred njim.”

Čitavu press konferenciju u trajanju od nešto više od 30 minuta pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI