Golovkin prihvatio sve uvjete oko revanša, čeka se Canelov pristanak

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.11.2017 18:05h Autor:

Gennady Golovkin i Canelo Alvarez

U tijeku su pregovori za revanš boksačkog spektakla između Gennadya Golovkina i Saula Alvareza. Iz Golovkinovog tima dolaze vijesti kako je s njihove strane sve u redu te da se čeka samo pristanak meksičkog boksača.

Odmah nakon završetka rujanskog boksačkog spektakla između Gennadya Golovkina i Saula Alvareza, krenule su priče o njihovom revanšu. Posebno su za njega bili zagrijani u timu Golovkina, koji i dalje smatra kako je u tom meču zakinut za pobjedu, a i svi još pamtimo sudačke kartice sutkinje Adelaide Byrd, koja je čak deset rundi dodijelila Canelu.

Oscar De la Hoya je već ranije najavio kako će u Golden Boy Promociji, koja zastupa Alvareza, biti zainteresirani. Štoviše, prije nekoliko dana je najavio kako bi se meč trebao održati 5. svibnja, kada se obilježava Cinco De Mayo, jedan od najvećih meksičkih praznika. Canelo je na Cinco De Mayo ili taj vikend nastupio i prošle tri godine, odnosno u mečevima protiv Chaveza, Khana i Kirklanda, kao i 2012. godine, kada je boksao protiv Shanea Mosleya. Kako trenutno stoje stvari oko dogovaranja meča, rekao je Golovkinov predstavnik, Tom Loeffler.

“U kontaktu sam s Ericom Gomezom iz Golden Boy promocije i oni kažu kako žele meč, HBO također želi meč, a žele ga i iz Tecatea, zajedničkog sponzora Canela i Gennadya. Svi samo čekamo da Canelo kaže da. Mi smo već rekli, uostalom Gennady vjeruje da je pobijedio već prvi meč i osjeća se kao prvak, a to želi potvrditi u revanšu”, rekao je, ali onda je dodao da ne zna kada bi moglo biti službene potvrde:

“Ne možemo reći koliko je borba blizu, sve dok Canelo ne potpiše. Gledamo i prema idućim opcijama, ukoliko se Canelo ne bude htio boriti, no Golden Boy će porazgovarati s njim i tada te ga pokušati nagovoriti. Znati ćemo više kad se Canelo vrati iz Engleske.”

Golovkin je ranije ovog tjedna rekao da se spreman boriti protiv Billy Joe Saundersa za WBO titulu, ukoliko ne dođe do dogovora s Canelom. Uostalom, nakon što je borba protiv Canela završila neodlučeno, njemu su ostali njegovi pojasevi prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI