Golovkin nastavlja dominaciju, nokautirao Rubia u drugoj rundi (GIF VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.10.2014 11:23h Autor:

Gennady Golovkin

Genady Golovkin nastavio je u stilu kojim smo ga navikli gledati. Jučer je u drugoj rundi nokautirao Marca Antonia Rubia te je nastavio nevjerojatnu seriju pobjeda nokautima, a u svoje vlasništvo je donio i treći pojas.

Najdominantniji boksački prvak današnji, Genady Golovkin, nastavio je u stilu kojim ga gledamo već dugo vremena. Do svoje 31. pobjede u isto toliko nastupa te čak 28. nokauta, došao je već u drugoj rundi, protiv Marca Antonia Rubia, koji jednostavno, od prve sekunde meča, nije imao nikakve šanse.

Vladar srednje kategorije (koja je u boksu do 72.5 kg) ponovno nije imao dostojnog protivnika, no pitanje je postoji li on trenutno u svijetu profesionalnog boksa. Iskusni Meksikanac je došao s velikog željom, krenuo je agresivno, no na kraju je sve ostalo samo na tome, jer se pokazalo da nema ni približno ono što je potrebno da barem na trenutke ugrozi Kazahstanca.

Nokaut je došao već u drugoj minuti druge runde, fantastičnim lijevim krošeom, kojim je GGG završio seriju, kakvih je bilo od samog početka te je Rubio većinom tražio načine kako blokirati sve udarce, no jednostavno se nije mogao nositi s Genadyevom brzinom i tehnički savršenim kombinacijama. Golovkin je tako osigurao i treći pojas, a posljednji protivnik kojeg nije nokautirao datira još iz 2008. godine, nakon toga 18 nokaut pobjeda za redom i tri pojasa oko pasa. A tek mu je 32 godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI