Golovkin napustio ring bez da je dao izjavu nakon meča (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.09.2018 11:24h Autor:

Gennady Golovkin

Gennady Golovkin nije mogao lako primiti poraz od Saula “Canela” Alvareza, odnosno on ga je toliko pogodio da je napustio ring odmah nakon objave odluke, bez da je dao izjavu nakon meča.

Golovkin i Alvarez odradili su meč kojim su oduševili sportsku javnost i gledatelje u cijelom svijetu. Svi oni imali su priliku gledati 12 rundi boksa najviše svjetske klase, nakon kojih nije bilo lako presuditi pobjednika. Na kraju je trijumfirao Canelo, a ta odluka nije se svidjela veliko broju spomenutih. Naravno, ista se nije svidjela ni Kazahstancu, koji je doživio prvi poraz u svojoj karijeri.

GGG je u ringu dočekao odluku, nakon čega je isti odmah napustio i otišao u svlačionicu, bez da je pričekao svoj red za dati izjavu, što je zapravo njegova obaveza prema ugovoru, ujedno posljednja koja se tiče istog. Time je svakako iskazao nezadovoljstvo sudačkom odlukom, za koju je cijelo vrijeme u pripremama najavljivao da će ju pokušati izbjeći. Koliko god se trudio, u tome nije uspio te je ponovno sve palo na trojac bodovnih sudaca, koji su smatrali da je domaći boksač napravio više te da je zaslužio pobjedu.

Malo kasnije se Golovkin ipak obratio medijima na press konferenciji, a svakako ga treba razumjeti u ovoj odluci, odnosno što je napustio ring prije nego ga ponesu emocije i tim putem izjavi nešto što bi mu kasnije moglo biti žao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI