Golovkin i Murray večeras u Monaku za svjetskog prvaka srednje kategorije

K1 / Boks 21.02.2015 20:47h Autor:

Genady Golovkin i Martin Murray

Večeras, s početkom oko 22 sata, u Monte Carlo se održava veliki boksački meč između Genadya Golovkina i Martina Murraya. U pitanju su čak četiri pojasa svjetskog prvaka što samo potvrđuje o kakvom je meču riječ.

Fantastični nokauter Golovkin (31-0, 28 KO) u ovaj meč ulazi kao nositelj WBA i IBO te privremenog WBC pojasa, dok Murray (29-1-1, 12 KO) planira te pojaseve pridodati svom WBC silver pojasu u srednjoj kategoriji.

Kazahstanac je sam rekao kako mu je Murray sigurno najteži protivnik do sada, a danas bi se trebalo vidjeti koliko najuvjerljivi svjetski prvak može napraviti protiv jednog pravog “kontraša” fantastičnog rada nogu, kakav je Britanac Murray.

Murray je jedini svoj poraz doživio od Sergia Martineza, jednom kontroverznom odlukom, no nakon toga je naredao četiri pobjede, koje su ga dovele pred vladara srednje kategorije i jednog od najatraktivnijih boksača koji se posljednjih godina pojavio. 

Budući da se meč održava u Monte Carlu, ovo je velika prilika i za domaće ljubitelje boksa, da bez buđenja u “gluho doba” pogledaju vrhunski meč. Priredba započinje u 22 sata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI