Golovkin i Canelo na otvorenom treningu, pogledajte kako izgledaju dva i pol tjedna prije meča (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.08.2018 12:30h Autor:

Gennady Golovkin

Gennady Golovkin i Saul “Canelo” Alvarez gostovali su u Los Angelesu, gdje su na novom stadionu odradili otvoreni trening kojim su prezentirali svoju spremu nešto manje od tri tjedna prije njihovog velikog meča.

Nakon što su nedavno odradili probno vaganje, odnosno vaganje na kojem nisu smjeli imati više nego 10% viška kilograma od onog što će trebati imati na vaganju 14. rujna, a obojica su ga prošli prilično uvjerljivo, Golovkin i Canelo nastavili su pripreme za veliki revanš. Sada su se našli u Los Angelesu, gdje su na stadionu nogometne momčadi Los Angeles FC, odradili otvorene treninge, odnosno gdje su prezentirali kako trenutno izgledaju.

Golovkinu je to jako dobro došlo da bi pokazao u koliko je uistinu dobroj formi, odnosno da bi na pravi način odgovorio onima koji su govorili da im izgleda strašno loše i zapušteno. Ti kao da ne znaju da Golovkin nikada nije izgledao definirano, nikako nije izgledao kao super heroj, ali mu to nije smetalo da većinu protivnika u karijeri završava već tijekom prve polovice meča. A ovog puta tako nešto namjerava napraviti i Meksikancu, odnosno ne želi dozvoliti situaciju gdje bi sve ponovno otišlo do sudačke odluke, kao što se dogodilo u rujnu prošle godine.

GGG je u međuvremenu imao jedan meč, kada je dobio zamjenskog protivnika umjesto Canela koji je pao na dopingu, i to mu je svakako dobro došlo. Canelo je morao rješavati svoje pravne probleme nakon spomenutog doping pada, no nema sumnje kako će i on meč dočekati maksimalno spreman. Previše toga je na kocki da bi ijedan dozvolio kikseve u pripremama.

Canelo na treningu nije izgledao ništa manje spremno od svog protivnika, što uostalom možete vidjeti u drugom video ispod teksta. Do najvećeg ovogodišnjeg boksačkog meča ostalo je samo 18 dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI