Golovkin i Canela ispod granice 72.5 kilograma, sve je spremno za spektakl (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.09.2018 09:44h Autor:

Canelo Alvarez i Gennady Golovkin

Odrađeno je vaganje za današnji spektakl u Las Vegasu, “Canelo vs. GGG 2”, na kojem su oba boksača izvagala težinu ispod granice srednje kategorije, nakon čega su odradili sučeljavanje.

Što se tiče težina koje su im vage pokazale, Canelo je bio na 72.2 kilograma, dok je Golovkin imao tek 90 grama više od Meksikanca. Dakle, obojica su na kraju došli s težinom ispod propisanih 72.5 kilograma. To nam je samo znak da su i više nego maksimalno spremni za ono što bi trebali ponuditi u ringu. Nema nikakve sumnje da će spektakl opravdati taj naziv.

Sučeljavanje je bilo vrlo napeto i trebalo je boksače odvojiti, no došlo je i do malog većeg naguravanja kojeg su zapravo inicirali članovi Canelovog tima. Oni su krenuli prema Golovkinovom treneru Abelu Sanchezu, koji je stao između boraca te je zbog toga došlo do komešanja. Sve to samo govori kako su tenzije izuzetno visoke.

Na programu se ukupno nalazi četiri sjajna meča, a kod ostatka također nije bilo problema na vaganju. Jamie Munguia braniti će svoj svjetski pojas protiv Brandona Cooka, David Lemieux boksa protiv Spikea O’Sullivana, dok će “Chocolatito” Gonzales odraditi meč protiv Moisesa Fuentesa.

Rezultati vaganja (u lbs)

Canelo Alvarez (159.4) vs. Gennady Golovkin (159.6)

Jaime Munguia (154) vs. Brandon Cook (153.2)

David Lemieux (160) vs. Spike O’Sullivan (159.2)

Roman Gonzalez (114.5) vs. Moises Fuentes (116)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI