Gokhan Saki pobjesnio na spomen Verhoeven-Bonjasky meča: “Ti si prevara”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 01.02.2017 16:32h Autor:

Gokhan Saki (Facebook)

Otprilike dvije godine su prošle od posljednjeg nastupa Gokhana Sakija i njegove pobjede nad Sebastianom Ciobanuom, a u posljednje vrijeme ovaj bivši Gloryjev prvak pokušava svim snagama izboriti meč s Ricom Verhoevenom.

Bio je Saki poprilično glasan i u doba Ricove borbe s Badrom Harijem, a javio se i sada, kada se ‘kuha’ ona s legendom sporta – Remyjem Bonjaskim.

“Nikada ne odbijam izazov”, citirao je Saki aktualnog teškaškog prvaka pa ljutito nastavio:

“Bio si tih mjesecima nakon što sam te izazvao. Sada, kada vjerojatno neće doći do revanša s Badrom, počinješ pričati o Remyju Bonjaskom?! Tebi uvijek trebaju ljudi koji su već stvorili ime i koji imaju fanove za popuniti arenu. Zašto se bojiš borbe s ostalim Gloryjevim izazivačima? Zato jer znaš da sam nećeš prodati sva mjesta u dvorani. Ti si prevara i znaš da bi protiv mene izgubio pojas. Prestani se oslanjati na tuđa imena i počni se boriti za Glory, gospodine Dvolični”, poručio je Saki preko svog Facebook profila.

Napomenimo i kako su se Saki i Verhoeven već borili na Glory 11 priredbi. Tom je prigodom u polufinalu teškaškog turnira pobjedu odnio Rico, no radilo se tada o većinskoj odluci sudaca s kojom se Saki ni dan danas ne može složiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI