Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Glupa pogreška ili zločesti planovi: Glory najavio event u Milanu isti dan kad i Oktagon! | Fight Site

Glupa pogreška ili zločesti planovi: Glory najavio event u Milanu isti dan kad i Oktagon!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.01.2013 07:41h Autor:

Oktagon u Milanu

Svijet kick boksa u 2012. godini doživio je pravi mali procvat. Najbolji borci svijeta napokon su dobili priliku odabrati gdje će se boriti zahvaljujući ekspanziji SuperKombata, osnivanju Gloryja te ponovnom oživljavanju K-1 organizacije.

No, počeli su se pojavljivati i negativni efekti brojnosti kvalitetnih K-1 priredbi, a čini se da će Milano biti mjesto u kojem će se dogoditi prilično zanimljiva situacija. Upravo u toj talijanskoj metropoli 20. travnja najavljeno je održavanje novog eventa Oktagona, prilično jake thai box i K-1 priredbe na kojoj u posljednje vrijeme često nastupa i Giorgio Petrosyan, što ne čudi s obzirom na to da je čelnik Oktagona Carlo di Blasi, Petrosyanov menadžer.

Petrosyan je uvjerljivo najbolji K-1 borac svijeta do 70 kilograma, što je krajem prošle godine i potvrdio u Rimu osvajanjem upravo Gloryjevog turnira osmorice te njihovog pojasa prvaka, no sada bi moglo doći do pravog malog rata između Oktagona i Gloryja.

Oboje su najavili priredbu za isti dan u Milanu, ali treba napomenuti kako je to Oktagon učinio ipak prvi te su već i krenuli s laganom promocijom, iako će event biti tek za tri mjeseca, odnosno 20. travnja. Na priredbi Oktagona trebali bi nastupiti Giorgio Petrosyan, Yury Bessmertney, Chingiz Allazov, Enriko Gogokhiya, Kaoponglek i Sittichai.

U četvrtak je na svojim Internet stranica Glory najavio održavanje svoje sedme priredbe u Milanu također 20. travnja, ali detalji o tome tko bi tamo mogao nastupiti nisu još uvijek poznati.

Nije jasno također ni radi li se možda tek o neinformiranosti Gloryjevih čelnika te je odabir datuma samo pogreška ili se možda radi o nekim ozbiljnijim planovima o pokušaju istiskivanja konkurencije. U tom slučaju Glory bi čak mogao proći i loše jer se do sada pokazalo da im je promocija i punjenje dvorana popriličan problem, dok je Oktagon značajno uspješniji po tom pitanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI