Glory zainteresiran za Overeema i Harija!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.01.2014 20:10h Autor:

Alistair Overeem

Posljednjih dana sve se glasnije nagađa da bi Alistair Overeem u slučaju poraza od Franka Mira te zatim eventualnog otkaza u UFC-u, koji je čak najavio Dana White, mogao postati također jedan od boraca u Gloryjevoj teškoj kategoriji.

Prema pojedinima izvorima, indirektna suradnja je čak započela kroz Alistairov boravak na Tajlandu u jednom klubu koji je povezan s Gloryjem, a da zanimanje zaista postoji potvrdio je i jedan od čelnika najbolje svjetske kickboxing organizacije Cor Hemmers u razgovoru za portal ProFightStore.

"O tome je prerano govoriti dok je Alistair pod UFC ugovorom. Kad bi postao slobodan borac bili bismo zainteresirani, iako nekako sumnjam da bi ga se UFC odrekao čak i da izgubi od Franka Mira", rekao je Cor.

Slična situacija je kod Badr Harija, Glory bi ga rado vidio u svom ringu, ali tek kada i ako riješi svoje pravne probleme.

"Hari najprije mora razriješiti svoje probleme sa zakonom i svoj sudski proces. Nema smisla dovesti nekoga tko može sutra biti osuđen na zatvorsku kaznu. Valja istaknuti i da Hari i Alistair u zadnjim borbama nisu izgledali dobro, daleko su od najboljih dana", dodao je Hemmers za PFS.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI