Glory stiže u Japan sa svojim najboljim borcima!

K1 / Boks 24.07.2012 08:45h Autor:

Glory World Series logo

 

 Glory World Series najavio je da će do kraja ove godine također organizirati jednu priredbu u Japanu na kojoj će nastupiti njihovi najbolji borci.

Japanski kickboxing fanovi zaista ovih dana imaju razloga za zadovoljstvo. Nakon što je K-1 Rising najavio svoju priredbu sredinom listopada u Tokiju, sada je to učinio i Glory World Series koji će u zemlju izlazaćeg sunca stići ipak nešto malo kasnije.

Glory Grand Slam – Heavyweight održat će se također u glavnom japanskom gradu, točan datum trenutno još uvijek nije poznat, ali je otkriveno da će priredba biti organizirana negdje tijekom prosinca.

Najavljena je suradnja s tvrtkom G-Entertainiment, koja će pomoći u organizaciji priredbe i u kojoj rade djelatnici koji imaju poveće iskustvo u organiziranju borilačkih spektakala u Japanu.

Trenutno još uvijek nije poznato tko bi se mogao boriti, ali Glory najavljuje da Japanci mogu očekivati nastupe njihovih najboljih boraca, pa bi im ova priredba nakon zaista dosta vremena moglo ponovno pružiti priliku da uživaju u istinskoj borilačkoj poslastici

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI