Glory se službeno očitovao povodom napada na Groenharta na Glory-u 42

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.06.2017 15:35h Autor:

Glory 42

Glory 42 je bila vrlo solidna priredba od početka do kraja, ali moment koji je sve to zasjenio je onaj kada su dva muškarca utrčala u ring i napala Murthela Groenharta nakon što je ovaj nokautirao Haruta Grigoriana. Jedan od napadača uspio je pogoditi Groenharta ‘superman’ udarcem prije no što se umiješalo cijelo mnoštvo.

Izvještaji neposredno nakon eventa su govorili kako je Murthel zadobio ozljede vilice što su snimke iz svlačionica opovrgnule pošto se moglo vidjeti da Groenhart dobre volje i da normalno govori. Svejedno, ovo je bilo totalno nepotrebno i neprofesionalno.

Glory je povodom ovog ružnog događaja izdao službeno priopćenje:

“Glory ima najvatrenije navijače na svijetu, oni su krucijalni dio našeg ‘showa’ koji ide uživo i sami doprinose atmosferi koja čini naše priredbe posebnima. U subotu navečer, dva navijača na GLory-u 42 u Parizu, ušla su u ring i napali našeg borca Murthela Groenharta, nakon njegove pobjede nokautom. Šokirani smo ponašenjem ova dva pojedinca. Istraga je u tijeku, otkrivaju se identiteti počinitelja.

Glory vodi računa o sigurnosti svojih boraca te ćemo iz tog razloga insistirati na sudskom obračunu s počiniteljima incidenta. Ovog ponedjeljka, naši će pravnici podnijeti službenu pritužbu Pariškom tužiocu.

Sretni smo što vas možemo izvjestiti kako je Murthel Groenhart dobro i nije teže povrijeđen tokom incidenta.

Ova nesretna situacija ne smije i neće zasjeniti spektakularnu noć borbi. Radujemo se našoj sljedećoj priredbi u New Yorku 14. srpnja i prilici da još jednom pokažemo najuzbudljiviji sport na svijetu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI