Glory priznao da je sudac prerano dao pobjedu Spongu?!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 25.06.2013 10:03h Autor:

Tyrone Spong

Kick boks scena proteklog vikenda imala je prilike uživati u novom sjajnom Gloryjevom eventu koji nam je donio iznimno zanimljiv turnir osmorice do 95 kilograma, kao i povratak teškaša Daniela Ghite nakon teškog poraza od Gokhana Sakija u Turskoj.

No, glavna priča među fanovima nakon završenog eventa glasi da li je sudac prerano dao pobjedu Spongu tijekom finalnog meča protiv Danyja Ilunge.

Mnogi smatraju kako sudac nije reagirao na pravi način te kako je prebrzo prekinuo borbu, a čini se da u tom smjeru ide i razmišljanje čelnika Gloryja, no do nikakve službene promjene rezultata ipak neće doći te smatraju da je jedino sudac u ringu nadležan za odluku.

"Slažemo se većinom gledatelja koji smatraju da je zaustavljanje borbe protiv Ilunge u finalu Glory 9 turnira možda bilo ipak prerano. No, profesionalni sudac u ringu može vidjeti stvari koje mi, kao i ostatak gledatelja, možda ne vidimo. On je jedini koji može donijeti pravu procjenu treba li dozvoliti nastavak meča, a u ovom je slučaju presudio kako se borac nije kvalitetno branio", poručili su iz Gloryja.

"Ukupno gledajući bila je to sjajna noć za naš prvi event u SAD-u i možemo već sada najaviti da ćemo se vratiti an američko tlo ovog rujna,  uskoro možete očekivati detaljnije informacije", dodali su iz organizacije sa sjedištem u Nizozemskoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI