Glory pogodio: Čitatelji Fight Sitea zadovoljni izborom Kharitonova za Cro Copovog protivnika!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.05.2014 11:49h Autor:

Cro Cop vs. Kharitonov na Glory 17 Los Angeles

Čini se kako su se Cro Copovim fanovima obistinile njihove želje vezane uz sljedećeg protivnika u elitnoj kick boksing promociji. Fight Site je nakon nemogućnosti nastupa Pata Barryja (Atletska Komisija mu je zabranila nastup zbog nokauta) svoje čitatelje pitao koga bi htjeli vidjeti na suprotnoj strani Gloryevog ringa legendarnom hrvatskom borcu.

Među ponuđenim protivnicima bili su Zimmerman, Kharitonov, Le Banner, Adegbuyi i Edwards, a nakon tjedan dana glasovanja dojam je da su čelnici Gloryja "pogodili u sridu". Naime, čak 31 posto glasača je izabralo Sergeija Kharitonova što se pokazalo kao i Gloryjev konačni izbor. Samo dva glasa više od Kharitonova, ali i isti postotak, dobio je Nizozemac Errol Zimmerman, dok je treći izbor Fight Site čitatelja bio Francuz Jerome Le Banner s 28 posto. Adegbuyi i Edwards su dobili ukupno 9 posto.

Podsjećamo, Cro Cop i Kharitonov će se susresti 22. lipnja u Los Angelesu na Glory 17 priredbe. Bit će to okršaj dva legendarna borca iz Pridea koji se, kako je sudbina željela, nikada nisu našli na suprotnim stranama ringa. Sada će rukavice ukrstiti u Gloyju prema pravilima kick boksa.

[anketa=152]

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI