Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Glory najavio svoje planove, o Ghiti ni riječi! | Fight Site

Glory najavio svoje planove, o Ghiti ni riječi!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.09.2012 07:46h Autor:

GWS ekipa

Glory je najavio svoju priredbu koja će se održati početkom prosinca u Tokiju, no tko će točno i protiv koga nastupiti na njoj još uvijek nije poznato, kao ni informacija hoće li se Ghita boriti.

Čelnici Glory World Series organizacije okupili su jučer u glavnom gradu Japana novinare te su im predstavili svoje planove za naredno razdoblje. Naravno, tom prilikom je potvrđeno i održavanje njihove priredbe u Tokiju za 2. prosinca, no previše detalja još uvijek ipak nije poznato.

Pred novinarima su se od zvijezdi pojavili Remy Bonjasky, Peter Aerts, Semmy Schilt, Fabiano "Cyclone" Aoki, Koichi Pettas i Yoshihiro Sato.

Borci će već u Tokiju odrediti pobjednika s obzirom da će finalisti u jednoj večeri odraditi čak četiri meča (osmina, finala, četvrtfinale, polufinale i finale). Prva tri meča trajat će tri runde po dvije minute, a ukoliko netko bude bolji u prve dvije runde, meč neće ići u treću rundu. Jedino će finale trajati uobičajene tri runde po tri minute.

Glory za iduću godinu ima velike planove, najavljeno je održavanje čak 14 priredbi, a ovaj plan čak ni ne uključuje Road to Glory evente na kojima će manji borci dobiti priliku izboriti se za neku ozbiljniju priliku.

Među zanimljivijim vijestima spada i najava da će Glory u idućem razdoblju otvoriti više svojih trening dvorana diljem svijeta.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI