Glory je zakasnio? Iz konkurentske promocije prijete tužbom zbog Badra Harija

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.12.2017 11:26h Autor:

Badr Hari

Iako je Glory prije nekoliko dana najavio da se Badr Hari 3. ožujka u Rotterdamu vraća u njihov ring, konkurencija iz Enfusiona tvrdi drugačije.

Naime, kako piše LiverKick portal, predstavnici ove promocije tvrde da već imaju potpisan ugovor s proslavljenim kick-boksačem te zbog svega namjeravaju tužiti Glory koji je navodno zakasnio u ovoj utrci, ali unatoč tome pokušao preoteti Marokanca iz njihovih ruku.

Prema spomenutom ugovoru između Harija i Enfusiona, on se ne bi smio boriti prije svibnja kada ga pod okriljem ove promocije čeka meč s Luisom Tavaresom. Said Hamzaoui, inače vlasnik Ringfight Promotionsa koji je u partnerskom odnosu s Enfusionom, tvrdi da je upravo takav dogovor postignut, ali ga je Badr prekršio onog trenutka kada je potpisao s Gloryjem na više borbi, od kojih prva starta već u ožujku.

Iz Harijevog tima tvrde kako je Enfusion zakasnio s uplatom unaprijed dogovorenog novca te da je zapravo postojao samo nacrt ugovora između ove dvije strane, ali da je on pao u vodu onog trenutka kada je zakasnila prva uplata.

Spomenuta uplata kasnila je samo pola sata, no Hamzaoiu ističe da su se obje strane uspjele složiti da to neće igrati ulogu te navodno imaju dokaz za to. Sada pak izgleda da je upravo to stavka po kojoj se Hari pokušava izvući iz dogovora i pribjeći onom financijski puno privlačnijem…

Potvrđen datum kada se Badr Hari vraća u Glory ring (VIDEO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI