Glory 52: Van Roosmalen se vratio i potvrdio titulu prvaka perolake kategorije

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 01.04.2018 22:21h Autor:

Robin Van Roosmalen

Jučerašnji Glory 52 event, održan u Los Angelesu, donio je povratak Robina Van Roosmalena i potvrdu titule prvaka perolake kategorije, pobjedom nad privremenim prvakom, Kevinom VanNostrandom.

Van Roosmalen je posljednji put titulu branio u rujnu prošle godine, kad je savladao Sergeya Adamchuka, a Glory je iznenađujuće ustanovio privremenu titulu u prosincu, kada ju je osvojio Kevin VanNostrand. Roosmalen se jučer vratio u Glory ring te je održana međusobna borba dva prvaka, u kojoj je pokazao da je bolji i kvalitetniji borac od svog protivnika. Kroz cijeli meč držao je kontrolu, a posebno je dobar bio kako je meč odmicao i činilo se da bi moglo doći do prekida. To se ipak nije dogodilo, no pobjeda nizozemskog borca bila je neupitna.

Na eventu je ukupno održano osam mečeva, a samo jedan je završio prekidom. Bio je to onaj u kojem je slavio bivši prvak srednje kategorije, Simon Marcus, koji je u prvoj rundi nokautirao Zacka Wellsa. Svakako vrijedi spomenuti i pobjedu Pavela Žuravljeva nad Myronom Dennisom, a sve ostale rezultate možete vidjeti ispod teksta. Kao što možete vidjeti i jedan od trenutaka dominacije Van Roosmalena nad VanNostrandom.

Glory 52 – Rezultati

Robin van Roosmalen (c) def. Kevin VanNostrand – jednoglasna sudačka odluka
Simon Marcus def. Zack Wells – TKO (R1 1:03)
Mike Lemaire def. Chris Camozzi – jednoglasna sudačka odluka
Josh Jauncey def. Stoyan Koprivlenski – podijeljena sudačka odluka

Pavel Zhuravlev def. Myron Dennis – jednoglasna sudačka odluka
Anissa Meksen def. Ashley Nichols – jednoglasna sudačka odluka
Troy Jones def. Paul Banasiak – jednoglasna sudačka odluka
Zakaria Zouggary def. Bailey Sugden – jednoglasna sudačka odluka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI