Glory 42: Doumbe obranio naslov velter prvaka, kaos na meču Groenharta i Grigoriana

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.06.2017 10:30h Autor:

Cedric Doumbe

Glory je jučer održao svoj 42. event, a u Parizu je naslov prvaka velter kategorije obranio Cedric Doumbe, dok je promocije dobila novog izazivača lake kategorije u liku Christiana Baye. Do velikog kaosa došlo je na meču Murthela Groenharta i Haruta Grigoriana.

Doubme je naslov branio protiv Niekya Holzkena, borca kojem je istog oduzeo u listopadu prošle godine i njih dvojica odradili su pet rundi prepunih akcije, no onaj koji je više napravio bio je Doubme, koji je tako drugi puta u karijeri obranio naslov, ovog puta pred svojom domaćom francuskom publikom.

Francuska publika svojevrsno je domaća i za Christiana Bayu iz Angole, koji je osvajanjem turnira četvorice postao idući izazivač lake kategorije. U finalu je podijeljenom odlukom bio bolji od Massara Glundera, dok je na jednak način došao i do prve pobjede. U tom je meču bio bolji od Anatoly Moiseeva iz Rusije.

Pravi kaos nastao je na meču Murthela Groenharta i Haruta Grigoriana. Grigorian je nakon samo pola minute druge runde jednostavno okrenuo leđa i krenuo prema svom kutu, bez da je išta pokazao ili rekao. Groenhart je to iskoristio tako što je dotrčao i pogodio ga te istog trenutka nokautirao. Nakon toga je nastao pravi kaos u ringu, u kojem se skupila gomila ljudi te je krenulo masovno naguravanje koje se smirilo tek nakon nekoliko minuta.

Uvodne borbe donijele su šest pobjednika, a to su Yoann Kongolo, Nicolas Wamba, Zinedine Hameur-Lain, Serhiy Adamchuk, Marat Grigorian i Francois Ambang.

Glory 42 – Rezultati

Cedric Doumbe def. Nieky Holzken – podijeljena sudačka odluka
Christian Baya def. Massaro Glunder – podijeljena sudačka odluka
Murthel Groenhart def. Harut Grigorian – KO (R2)
Massaro Glunder def. Niclas Larsen – TKO (R1 2:18)
Christian Baya def. Anatoly Moiseev – podijeljena sudačka odluka

Yoann Kongolo def. Yohan Lidon – jednoglasna sudačka odluka
Nicolas Wamba def. Jhonata Diniz – jednoglasna sudačka odluka
Zinedine Hameur-Lain def. Freddy Kemayo – KO (R1 2:35)
Serhiy Adamchuk def. Dylan Salvador – jednoglasna sudačka odluka
Marat Grigorian def. Antonio Gómez – KO (R2 2:02)
Francois Ambang def. Rémy Vectol – jednoglasna sudačka odluka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI