Glory 32: FFC prvak Pavel Zhuravlev u lovu i na Gloryjev naslov!

K1 / Boks 15.07.2016 13:11h Autor:

Glory 32 – Virginia

Posljednji Gloryjev event prije ljetne stanke – Glory 32 – VIRGINIA pogledajte uživo i ekskluzivno na Fight Channelu i FightChannelTV.comu u noći s petka na subotu 23. srpnja s početkom u 04:00 sata iza ponoći.

Zhuravlev se vratio u Glory

Po dobro sada već uhodanom formatu i ovaj Gloryjev event će na glavnoj karti ponuditi meč za titulu u glavnom dvoboju, kao i turnir četvorice izazivača. Ovaj put u poluteškoj kategororiji do 95 kilograma. Nama je upravo taj turnir posebno zanimljiv jer će u njemu nastupiti FFC-ov prvak Pavel Zhuravlev koji se u Glory vraća nakon 2011. i poraza od našeg Igora Jurkovića. U međuvremenu je Zhuravlev postao i SuperKombatov osvajač Grand Prixa, šampion u FFC-u te je osvojio i Legendov GP. U ovom trenutku Ukrajinac ima sedam pobjeda u nizu, a posljednja dva nastupa je odradio upravo u FFC-u (Douwes i Fuimaono).

Zhuravlev će se u prvom polufinalnoj dvoboju, a ujedno i u dvoboju koji će otvoriti glavni dio večeri, susresti s Brazilcem Arielom Machadom. U drugom polufinalu ćemo vidjeti američko-francuski obračun: Manny Mancha (broj 7. na ljestvici najboljih) vs. Zinedine Hameur-Lain (broj 8. na ljestvici najboljih). Zhuravlev je na papiru bez sumnje veliki favorit, a ukoliko osvoji ovaj turnir četvorice, dobit će priliku protiv aktualnog šampiona u poluteškoj kategoriji Rusa Artema Vakhitova.

Kao uvod u glavnu borbi večeri gledatelji u Ted Constant Convocation Centru u Norfolku će vidjeti još jedan dvoboj poluteške divizije. Amerikanac Brian Collette, inače 9. na službenoj ljestvici najboljih u Gloryju, će se susresti s Amerikancem Myronom Dennisom. Radi zapravo se o revanšu iz veljače 2015. u kojem je Collette slavio jednoglasnom odlukom sudaca. To je ujedno bio i jedini nastup Dennisa u Gloryjevom ringu.

Revanš Adamchuka i Varge

Glavni meč večeri nam donosi sjajan dvoboj između Serhiyja Adamchuka i Gabriela Varge koji za ulog ima pojas prvaka u perolakoj kategoriji. Ukrajinac Adamchuk je i dalje neporažen u Gloryju s pet impresivnih pobjeda. Među njima je i ona protiv Gabriela Varge koja se dogodila na Gloryju 25 u Milanu prošle godine. Upravo mu je ta pobjeda donijela vrijedni pojas. Prvak je u međuvremenu slavio i protiv Amranija i El-Mira, a Kanađanin Varga je pauzirao. Naime, zbog ozljede nije nastupao više od pola godine te će pun optimizma ući u ovaj revanš.

Spomenimo i to da je “Superfight” Serija prepuna vrlo zanimljivih dvoboja, a njih ćete u snimci moći također pogledati na Fight Channelu.

 

Glory 32 – VIRGINIA

Serhiy Adamchuk vs. Gabriel Varga
TBA vs. TBA -finale turnira četvorice
Brian Collette vs. Myron Dennis

Turnir četvorice:

Manny Mancha vs. Zinedine Hameur-Lain
Pavel Zhuravlev vs. Ariel Machado

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI