Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Glory 30: Marcus lako riješio Jacobya, Abraham osvojio turnir za izazivača u velteru (VIDEO) | Fight Site

Glory 30: Marcus lako riješio Jacobya, Abraham osvojio turnir za izazivača u velteru (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.05.2016 15:10h Autor:

Simon Marcus

Simon Marcus i dalje je Glory prvak srednje kategorije, nakon što Dustin Jacoby nije uspio napraviti ništa čime bi to ugrozio. Osvajanjem turnira četvorice, priliku postati novi protivnik Nieky Holzkena dobio je Richard Abraham.

Projekt pokušaja dobivanja američkog Glory prvaka i dalje ne postiže nikakve uspjehe, nakon što je Dustin Jacoby uvjerljivo poražen od kanadskog borca i prvaka srednje kategorije, Simona Marcusa. Jacoby je dokazao ono što je većina znala, da je samo prosječan borac i pokušaj američkih vlasnika da silom izgrade kickboks zvijezde.

Jacoby je u ovoj borbi imao svojih trenutaka, no čak dva puta je završavao na podu te je bio klasu lošiji borac od prvaka. Ono što je šokiralo ipak su bile sudačke kartice, budući da su dva suca presudila 48-45, a jedan 47-46 u korist Marcusa, što podosta daje dojam da su suci pokušali ići na ruku Jacobyu, no sve osim obrane naslova Marcusa bila bi još jedna sramota Glorya, koju su ovog puta izbjegli.

Zato će novog prvaka silom pokušati dobiti u velter kategoriju, nakon što su organizirali turnir za izazivača u koji su stavili četiri slabije poznata američka borca, a na kraju je najbolji bio Richard Abraham, koji je u finalu podijeljenom odlukom savladao malo poznatijeg Francoisa Ambanga, podijeljenom odlukom sudaca. Obojica su svoje prve mečeve također pobijedili odlukom, a nije poznato kad bi se Abraham mogao sučeliti s Nieky Holzkenom.

Na programu je održano deset mečeva, a samo jedan od njih završio je prekidom, i to kakvim. Marat Grigorian pogodio je Djime Coulibaly high kickom nakon dvije minute prve runde, za jedan od najboljih kickboks nokauta ove godine. Vrijedi spomenuti pobjede Jasona Wilnisa, koji je savladao Joea Schillinga i Guto Innocentea, koji su nastupili na uvodnom programu.

Pogledajte nokaut Grigoriana!


Glory 30 – Rezultati

Simon Marcus (c) def. Dustin Jacoby – jednoglasna sudačka odluka
Richard Abraham def. Francois Ambang – podijeljena sudačka odluka
Marat Grigorian def. France Djime Coulibaly – KO (R1 1:56)
Francois Ambang def. Daniel Morales – jednoglasna sudačka odluka
Richard Abraham def. Casey Greene – jednoglasna sudačka odluka

Jason Wilnis def. Joe Schilling – većinska sudačka odluka
Guto Inocente def. Brian Douwes – jednoglasna sudačka odluka
Tiffany van Soest def.  Esma Hasshass – jednoglasna sudačka odluka
Mike Lemaire def. Karl Roberson – jednoglasna sudačka odluka
Manny Mancha def. Warren Thompson – jednoglasna sudačka odluka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI