Ghita se napokon odlučio: Glory je najbolji izbor!

K1 / Boks 13.10.2012 09:44h Autor:

Daniel Ghita

Jedan od trenutno najboljih K-1 boraca na svijetu, Daniel Ghita, napokon je i službeno objavio da će se natjecati na priredbama Glory World Seriesa.

Iako je bio najavljen kao jedan od 16 boraca koji će sudjelovati u osmini finala K-1 World Grand Prixa u Tokiju ovog vikenda, prošlog mjeseca jednostavno je ispao s popisa bez ikakvog objašnjenja. Nije se mogla dobiti nikakva izjava nekog od čelnika K-1 organizacije, a ni sam Ghita se nije oglašavao.

Naravno, nije bilo teško za pretpostaviti daljnji razvoj situacije, a to je Ghitin potpis za rivalsku organizaciju Glory. To se ovog vikenda napokon i službeno dogodilo. Nakon nekoliko tjedana šutnje, sjajni rumunjski borac se napokon oglasio i potvrdio ono što su praktički već svi znali.

"Glory je najbolji mogući izbor, pa je samim tim logično što sam se za njih odlučio. Onaj tko se smatra najboljim mora se i boriti s takvim, a svi najbolji su ovdje. Želja mi je dokazati da sam ja broj jedan", rekao je Daniel.

On će stoga također nastupiti u glavnom gradu Japana, no ne ovog vikenda, već početkom prosinca kada tamo stiže Glory sa svojim turnirom teškaša.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI