Ghita i Poturak uoči nastupa u Zagrebu najavili oživljavanje K-1 scene!

K1 / Boks 03.02.2012 11:22h Autor:

Cro Cop Final Fight press konferencija

Nešto veliko se sprema kada je u pitanju K-1 scena. Dva vrhunska svjetska kick boksača koji, će obojica nastupiti na borilačkom spektaklu u Zagrebačkoj Areni “Cro Cop Final Fight”, Daniel Ghita i Dževad Poturak, najavili su oživljavanje ovog sporta u 2012. godini.

Najprije je Ghita u intervjuu za Lowkick najavio kako mu je ponuđen novi ugovor s legendarnom K-1 promocijom.

“Imam dobre vijesti, K-1 se vraća ove godine i već su mi ponudili novi ugovor po kojem ću dobiti pedeset posto cifre koju mi otprije duguju. Tako da je ovo dobra vijest za sve borce.”

Gotovo identičnu izjavu dao je jučer i najbolji bosanskohercegovački borac, Dževad Poturak.

Na svom službenom Facebook profilu, Dževad je otkrio:

“K-1 se vraća u život. Sutra očekujem ugovor s K-1 promocijom i novim vlasnicima. Ove godine se očekuje mnogo dobrih turnira.”

I dok će Dževad u Zagrebu 10. ožujka nastupiti protiv opasnog Ismaela Lundta, ništa lakši posao ne čeka niti Rumunja Ghitu. On će se boriti protiv Ukrajinca Sergeja Laschenka. Ovo će biti revanš susret i prilika za osvetu njegovom protivniku.

“Bit će teže jer sam ja sada prvak It’s Showtimea i htjeti će dokazati da je na mom nivou. Ja svakog protivnika shvaćam ozbiljno i neću nikoga podcijeniti”, zaključio je Ghita.

Nakon sjajnog otvaranja i It’s Showtime priredbe gdje se oprostio Badr Hari, slijedi nam vatreni ožujak i K-1 spektakl u Zagrebu. Prema svemu sudeći i nastavak godine ne bi trebao biti ništa manje zanimljiv. Svi ljubitelji kick boksa, napokon će doći na svoje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI