Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gerges: Le Banner je legenda, od njega mogu jako puno naučiti | Fight Site

Gerges: Le Banner je legenda, od njega mogu jako puno naučiti

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.09.2013 08:28h Autor:

Gerges i Le Banner

FFC-ov borac Hesdy Gerges, koji je odnedavno član i najjače kick boks promocije Glory, u subotu je odradio trening s legendarnim Jerome Le Bannerom.

Gerges nakon sjajnog nastupa u Poreču i pobjede nad Pavelom Zhuravlevom sljedeći nastup ima 12. listopada  u debitanstkom nastupu za Gloryju protiv Errol Zimmermana. Njih dvoje će biti rezervna borba turnira teškaša, a kao dio priprema za svoj debitantski nastup u Gloryju Gerges je odlučio dodraditi trening s Le Bannerom.

Čini se da je 40- godišnji Le Banner imao mnogo toga za pokazati Egipćaninu, "Danas sam odradio sjajan trening u Reat Sportu sa Jeromeom Le Bannerom, Rayenom Bindrabanom i svojim bratom Ashrafom Gergesom. Radio sam sparing i tehniku sa Le Bannerom i svaki put kada treniram s ovom legendom mnogo naučim od njega. Radio sam i kondicijski trening s Rayenom i kao uvijek bio je naporan i dobar", rekao je Gerges.

Pored nastupa u Gloryju, fanovi kick boksa mogu u dogledno vrijeme očekivati i novi Gergesov nastup u FFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI