George Foreman: Sudac je spasio Mayweathera, a meč bi se mogao pokazati kao najbolji ove godine! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.09.2017 12:15h Autor:

George Foreman (Instagram)

Iako je prošlo desetak dana od dugo najavljivanog susreta Floyda Mayweathera Jr-a i Conora McGregora, ta je priča još uvijek aktualna u borilačkim krugovima. Tako je jedan od posljednjih u nizu sugovornika na ovu temu bio legendarni boksački prvak George Foreman.

Jedan od najuspješnijih teškaša u povijesti i čovjek nevjerojatno razornog udarca, zatražio je od medija da se ispričaju zbog svih negativnih stvari koje su rekli na račun borbe koja bi po njemu na kraju godine čak mogla i odnijeti titulu one najbolje.

“Po prvi puta mislim da bi se svi mediji trebali ispričati zbog svih negativnih stvari koje su govorili o ovoj borbi. Vjerojatno će… nju će biti teško nadmašiti. Mogla bi to biti i borba godine”, izjavio je ‘Big George’ u Obviously Fight Talk podcastu.

Foreman tvrdi da je McGregor natjerao Mayweathera da se bori poput “starog boksačkog udarača”, a čak je otišao i toliko daleko da tvrdi kako je Irac ozlijedio Amerikanca, no onda se upleo sudac i spasio neporaženu boksačku zvijezdu.

“Zato što ga je McGregor udarao često, njegova obrana nije funkcionirala i morao se boriti poput starog boksačkog udarača, poput Georgea Foremana ili nekog. Sudac je čak zaštitio Mayweathera u jednoj od posljednjih rundi. On ga je ozlijedio (McGregor) i išao je na finiš, no onda je sudac bez ikakvog razloga uskočio i sve prekinuo. Bio je to žestok udarac u tijelo i sudac ga je spasio, no to je tipično za boksački meč.”

Gostovanje 68-godišnje legende u podcastu možete pogledati u nastavku članka.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI