World Boxing Super Series: Gassiev prebio i nokautirao Wlodarczika u trećoj rundi (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.10.2017 10:09h Autor:

Murat Gassiev

Murat Gassiev postao je posljednji polufinalist lakoteške kategorije World Boxing Super Series turnira, nakon što je doslovno devastirao iskusnog bivšeg dvostrukog svjetskog prvaka, Krzzysztofa Wlodarczyka.

Mladi neporaženi Rus je napadao doslovno od prve sekunde meča, čime je iznenadio 12 godina starijeg Poljaka, koji je očekivao agresivnog boksača, no vjerojatno ne u tolikoj mjeri. Wlodarczyk je tako pokušavao izbjegavati otvorenu borbu u početku, u nadi da će se Gassiev ispucati, no ovaj jednostavno nije stajao. Nije bilo puno Wlodarczykovih pokušaja da na napade pokuša odgovoriti nekim ozbiljnim udarcem ili možebitno preuzimanjem inicijative. Gassiev je krenuo i nije stajao sve dok meč nije bio gotov.

A do toga nije dugo trebalo proći, budući da je sve bilo gotovo u trećoj rundi. Kombinacija koja je završila meč bila su zapravo dva uzastopna lijeva aperkata uz konopce, prvi u bradu, a drugi u stomak Poljaka, koji je pao na pod uz bolne grimase i nije bilo nikakve šanse da se on ustane.

Gassiev je tako našao svoje mjesto u polufinalu, gdje će se susresti s još jednim nevjerojatno agresivnim boksačem, fantastičnim nokauterom, Yunierom Dorticosom. Ovaj turnir za sada je čudesan u svakom smislu u kojem može biti i jedna čekamo spektakularne polufinalne mečeve.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI