Fury tvrdi da će Conor nokautirati Floyda, Pacquiao mu ne daje nikakve šanse

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.06.2017 08:34h Autor:

Tyson Fury

Dva velika boksača podijeljeni su oko šansi Conora McGregora protiv Floyda Mayweathera Jr. Tyson Fury vjeruje, odnosno više se nada, kako će Irac nokautirati Mayweathera, dok mu Manny Pacquiao ne daje niti najmanje šanse za pobjedu.

Do sada su šanse Ircu davali većinom ljudi vezani uz MMA ili UFC, a to je većinom bilo kroz neke njihove želje, budući da bi njegova pobjeda nevjerojatno pomogla popularizaciji MMA-a kao sporta. Zapravo, možda bi čak u potpunosti uništila boksačku dominaciju, kako sa strane praćenja od strane medija i fanova, tako i s financijske strane. No, onda se ukazao Tyson Fury.

“Mislim kako bi sjajna stvar za boks bila da ga Conor sredi, a zapravo i mislim kako će ga nokautirati unutar prvih 35 sekundi. Napraviti će nešto slično kao što je napravio Aldu”, rekao je britanski boksač irskog porijekla, koji tako u potpunosti drži stranu svog sunarodnjaka.

Manny Pacquiao dijametralno je suprotnog mišljenja, kao i većina boksača. On svog najvećeg rivala smatra neupitnim favoritom, a već ranije je govorio kako meč nema nikakvog smisla. To mu naravno nije smetalo da ponudi svoje usluge, u vrijeme dok je još uvijek bilo neizvjesno hoće li do meča doći.

“McGregor nema nikakve šanse u ovom meču. Zapravo, smatram kako će biti vrlo dosadno. Nema nikakve šanse da on uspije provući Floydu bilo koje značajan udarac, kako bi mogao kada nema nikakvog profesionalnog iskustva u boksu. Floyd je nevjerojatan boksač sjajne obrane. Njegov rad nogu i refleksi su briljantni”, rekao je PacMan te je još dodao: “Pravi meč je onaj između Golovkin i Canela, to je meč dva najbolja boksača i meč koji ću ja sigurno gledati.”

Manny, možeš imati svoj stav, koji itekako ima smisla, no znamo da ćeš i ti s velikim zanimanjem gledati ovaj meč. Kao uostalom i većina nas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI