Fury: Savladao sam moćnog prvaka, ovo je ostvarenje sna! Kličko: Bio je prebrz za mene!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.11.2015 00:40h Autor:

Tyson Fury

Novi vladar boksačke teške kategorije izuzetno je emotivan bio nakon što je saznao kako je savladao Vladimira Klička. Rekao je kako je ovo ostvarenje sna za koji je naporno radio šest mjeseci. Kličko je izjavio kako nije našao odgovor za brzinu svog protivnika.

Prve izjave Tysona Furya bile su onakve kakve bi se i očekivale od čovjeka koji je uspio prevariti sve prognoze te napraviti nešto što nitko nije uspio preko deset godina. Nakon velike pobjede protiv Vladimira Klička, rekao je:

“Pobijedio sam zbog moći Isusa Krista. Došao sam savladati moćnog prvaka Vladimira Klička i u tome sam uspio. Radio sam šest mjesece te sam ostavio apsolutno sve u dvorani, žrtvovao sam sve i sad sam ostvario svoje snove.”

Nastavio je vrlo emotivno te nije mogao sakrit suze. “Teško je doći u drugu državu, tamo se boriti i pobijediti. Moram priznati, tijekom zadnje runde sam mislio da ću izgubiti ovaj meč”, rekao je te dodao još nešto o ponašanju dosadašnjeg prvaka: “Okretao je glavu od mene i pokušavao me pritiskati prema podu i pokušavao sam se izvući iz toga.

Još se obratio svom protivniku: “Vladimire, ti si veliki šampion i hvala ti što si mi dao priliku. Ono sve prije borbe bila je zabava. Ja sam mlad i htio sam napraviti show. Svi su nekada bili mladi, vjerujem kako me razumiješ.”

Vladimir je bio povrijeđen, što se vidjelo po njemu, no uspio se obratiti prepunom stadionu. “Bio je nevjerojatno brz za tako visokog momka. Jako se dugo kreće i ima dugačak raspon ruku. Htio sam boksati i biti opušten, cijelo vrijeme sam tražio distancu, no nisam uspio. Jednostavno je bio prebrz”, rekao je, a odgovorio je i na pitanje hoće li biti revanša:

“Prema ugovoru imam pravo tražiti revanš, no ovo sad nije vrijeme za donositi takve odluke.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI