Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fury ponovno otkazao meč, poznati britanski promotor tvrdi da je njegova karijera gotova | Fight Site

Fury ponovno otkazao meč, poznati britanski promotor tvrdi da je njegova karijera gotova

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 26.09.2016 20:06h Autor:

Tyson Fury

Meč Tysona Fury i Vladimira Klička još jednom je odgođen i to zbog zdravstvenog stanja britanskog boksača. Poznati britanski promotor, Eddie Hearn, uvjeren je kako je njegova boksačka karijere ovime završena.

Kličko i Fury trebali su svoj revanš održati 29. listopada, ali on je ponovno odgođen, budući da Fury nije dobio medicinsku dozvolu za taj nastup. Kako mnogi spominju, riječ je o psihičkim problemima, uostalom za to je donio liječničku potvrdu, a ovo je već drugo otkazivanje meča. Prvi dogovoreni datum bio je 9. srpnja.

Poznati britanski promotor Eddie Hearn je uvjeren kako je ovo kraj Furyeve karijere, budući da će ova otkazivanja rezultirali sudskim tužbama, budući da organizatori meča ovime doživljavaju velike financijske gubitke. Također, sve je izglednije kako će Britancu biti oduzeti svi pojasevi prvaka.

Kličko se sada nada da bi Anthony Joshua mogao uskočiti na Furyevo mjesto, ali onda bi se tu morali usuglasiti WBA, WBO i IBO, čije pojaseve Fury još uvijek ima u svom vlasništvu. Što se njega tiče, Hearn ima svoje mišljenje:

“Kako je moguće da pobijediš Klička, a onda ovako upropastiš stvar? Njegov tim je odgovoran. Peter Fury i Mick Hennessy morali su ga zgrabiti, protresti i objasniti mu da se sabere, da je svjetski prvak i da ga čekaju milijuni. Nije li to, uostalom, uvijek želio? Svima u svijetu boksa jasno je, međutim, da se revanš Furyja i Klička neće dogoditi i da je Furyju došao kraj. Neki ljudi ne mogu izdržati pritisak i moguće je da on vjeruje da više nikada ne može biti svjetski prvak.”

Tužno je to, jer Fury je više puta dokazao kako je fantastičan boksač, a pobjeda nad Kličkom je samo to potvrdila. No, čini se da imamo još jednog sportaša kojeg je slava jednostavno pojela.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI