Fury i Wilder u ringu odradili “prijateljski” trash talk i dogovorili meč krajem ove godine (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.08.2018 09:46h Autor:

Tyson Fury i Deontay Wilder

Tyson Fury i Deontay Wilder susreli su se u ringu nakon Furyeve pobjede protiv Francesca Pianete te su tamo službeno najavili kako je njihov međusobni meč ono što slijedi.

Wilder je o Cardiff stigao već dva dana prije meča te je na vaganju imao mali okršaj s Furyevim stricem, ujedno i trenerom. Ipak, na dan meča je sve bilo puno mirnije, posebno ako usporedimo njihov susret s početka 2016. godine, kad je Fury ušao Wilderu u ring, nakon što je ovaj savladao Artura Szpilku. Tada je umalo došlo do okršaja, a ovog puta se sve odradili gospodski, uz malo uvijek potrebnog trash talka.

Fury je nakon meča protiv Pianete dao izjavu o tome kako je odradio spomenutih deset rundi, a onda je mikrofon došao do njegovo promotora, Franka Warrena, koji je bio upitan što je iduće. On je odmah odgovorio kako je protivnik prisutan, da je u pitanju Deontay Wilder te da je njihov meč od tog trenutka služben. Pozvao je Wildera da im se pridruži. Bronze Bomber je došao i podigao svoj pojas.

“Ovaj meč će se dogoditi i od ovog trenutka je služben. Ovo je nešto što smo čekali, najbolji se moraju boriti protiv najboljih”, rekao je Wilder, dok je Warren rekao kako će točna lokacija i datum biti objavljeni idućeg tjedna.

“Mi smo dva momka koji su spremni boriti se protiv bilo koga”, rekao je nakon toga Fury, nastavivši: “Znamo da se on već neko vrijeme želi boriti protiv jedne propalice, svi znamo o kome je riječ. Oni su nazvali, ja sam odgovorio i rekao da mi pošalju ugovor. Poslali su ga, a ja sam rekao može.”

“Obećavam vam nešto. Danas sam trebao deset rundi za ovo odraditi, ali to mi neće trebati kada dođe u Las Vegas. Jebeno ću te nokautirati!”, izjavio je još Fury, unijevši se Wilderu u lice, nakon čega su razdvojeni.

Nakon toga je Wilder upitan da iznese svoje mišljenje o tome što će se dogoditi kada uđu u ring, a sve se čini kako će se to dogoditi na Wilderovom domaćem terenu.

“Postoji nešto što Tyson Fury još nikad nije imao. Imao je razne pojaseve, ali WBC pojas još nije imao. A ako razmišlja o tome da ga ima, bolje za njega da se probudi i ispriča mi se. Nokautirati ću ga kao što sam svakoga tko je do sada sa mnom ušao u ring. Fury nikad nije bio nokautiran, ali osjetiti će što znači biti udaren od Bronze Bombera”, poručio je svom idućem protivniku.

Zanimljivo je kako je svaki od njih na trenutke s odobravanjem reagirao na ono što onaj drugi govori te je na kraju sve završilo stisnutih šakama i srdačnim pozdravom ove dvojice koji će odraditi jedan od najuzbudljivijih teškaških mečeva u posljednje vrijeme. Dva neporažena prvaka jedan protiv drugog. Idući tjedan saznajemo kada i gdje!

;

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI