Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FS anketa: Većina razočarana boksačkim "mečem stoljeća", dobar dio vjeruje da je Pac-man bio bolji! | Fight Site

FS anketa: Većina razočarana boksačkim "mečem stoljeća", dobar dio vjeruje da je Pac-man bio bolji!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.05.2015 10:50h Autor:

Manny Pacquiao i Floyd Mayweather jr.

Prošlo je već desetak dana od meča koji je unaprijed proglašen "boksačkim dvobojem stoljeća". S obzirom na skromnu predstavu obojice zvijezda, na koncu se više pričalo o tome je li ovo zaista bio dvoboj koji je zaslužio sve te epitete, a mnogo tinte je potrošeno i na sudačku odluku koja je za jedne čista, za druge kontroverzna. Ovih dana se već priča o revanšu između Mayweathera i Pacquiaoa jednom kada Filipinac zaliječi rame. Sve u svemu, mnogo nezadovoljnih fanova, oštra javnost, pa čak i tužba na račun Pacquiaoa od strane fanova koji su kupili ulaznicu, a smatraju da su zakinuti jer ovaj nije prijavio ozljedu ramena.

U anketi nakon dvoboja smo vas pitali "Jeste li zadovoljni boksačkim mečem stoljeća? Na koncu je glasalo nešto ispod 2000 posjetitelja Fight Sitea, a ne može se reći da su rezultati iznenađujući.

Čak 39 posto glasova je otišlo na odgovor "Razočaran sam, bilo je dosadno." Drugi najpopularniji odgovor je bio "Mislim da je Pacquiao trebao pobijediti" te je on uzeo 28 posto. 26 posto glasača smatra ta je "meč bio osrednji", a tek 7 posto je "oduševljeno dvobojem".

Sve u svemu, rezultati ove ankete se poklapaju s raspoloženjem medija i borilačke javnosti koja je očekivala više od vrlo skupog dvoboja koji je obrnuo oko 400 milijuna dolara. Ako do revanša dođe, zasigurno će fanovi očekivati mnogo više jer ovo nije vrijedilo toliko!

[anketa=208]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI