FS anketa: Rico ili Badr?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.11.2016 12:52h Autor:

Rico Verhoeven vs. Badr Hari

Kako nam je sve bliži okršaj Rica Verhoevena i Badra Harija, tako smo odlučili ispitati kako na meč, koji nas 10. prosinca očekuje u njemačkom Oberhausenu, gledaju naši čitatelji.

Aktualni prvak djeluje nezaustavljivo te je Glory odlučio njegove vještine testirati s jednim od najvećih imena ovog sporta. S obzirom na neke prethodne bezuspješne pokušaje organizacije ‘super fightova’, možemo reći kako je najbolja kickboxing promocija napravila sjajan posao samim time što je uspjela dogovoriti ovaj susret.

Verhoeven će tako u Konig Pilsener Arenu zakoračiti s omjerom od 48 pobjeda i 10 poraza, dok će mu se s druge strane suprotstaviti bivši K-1 i It’s Showtime teškaški prvak koji u ring donosi dvostruko više iskustva i impresivnih 106 pobjeda iz 118 susreta.

Sa zlatnim danima iza sebe, možemo reći kako je ovo borba koju ovaj sport treba i koja je već sada privukla više interesa nego bilo koja kojoj smo svjedočili u posljednjih nekoliko godina. Riječ je o susretu koji će zasigurno privući i veliki broj fanova s ovih prostora, a njima smo ovom prigodom pripremili anketu čije najnovije pitanje glasi: “Rico ili Badr?”

Od vas tražimo da nam u njoj otkrijete za koga navijate te uz to prognozirate ishod najiščekivanijeg kickboxing dvoboja godine.

Zahvaljujemo se na glasovima koje možete dodatno potkrijepiti u komentarima ispod članka.

FS anketa: Rico ili Badr?
  • Navijam za Harija i on će pobijediti. x 1.850 puta59%
  • Navijam za Verhoevena i on će pobijediti. x 605 puta19%
  • Navijam za Harija, ali Verhoeven će pobijediti. x 458 puta15%
  • Ne znam, niti me zanima. x 134 puta4%
  • Navijam za Verhoevena, ali Hari će pobijediti. x 111 puta4%

Ukupno glasano: 3.158 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI