FS Anketa: Može li Andy Ruiz šokirati Anthonya Joshuu i u uzvratnom meču?!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.06.2019 21:28h Autor:

Ruiz vs. Joshua

Andy Ruiz Jr je u legendarnoj njujorškoj dvorani Madison Square Gardenu napravio jedno od najvećih iznenađenja u povijesti plemenitog šakačkog sporta. Kao zamjena u posljednji trenutak je prekidom u sedmoj rundi detronizirao do sada neupitnog kralja i prvaka u tri od četiri najveće federacije Anthonya Joshuu.

Simpatični meksički debeljko je pokupio simpatije sportske i boksačke javnosti radi hrabrog pristupa meču koji je prihvatio prije nekoliko tjedana, nakon što je originalni protivnik Jarrell Miller pao na doping testu. Ušao je hrabro i sigurno u svoje kvalitete, baš kao što je i najavljivao u uvodu ovom mega meču. Čak i nakon što ga je Joshua rušio u trećoj rundi prekrasnim lijevim krošeom, Ruiz ne samo da se nije predavao, on je već u idućoj izmjeni svjetskom prvaku vratio istom mjerom. Ostalo je povijest.

Prema klauzuli u ugovoru dosadašnjem prvaku ostaje opcija instantnog revanša, koju će on gotovo sigurno iskoristiti. Samo je pitanje kada će ova dva sjajna teškaša ponovno u ring i gdje će se taj meč održati.

U našoj najnovijoj anketi vas pitamo kakav ishod u revanšu očekujete? Je li ovo bila slučajna pobjeda i loš dan Joshue ili je Ruiz prekrupan zalogaj za Britanca? Svima koji sudjelujete želimo zahvaliti na izdvojenom vremenu, a svoj odabir možete dodatno prokomentirati ispod teksta.

Tko će slaviti u uzvratu: Ruiz ili Joshua?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI