FS ANKETA: Je li meč Mayweather vs. Nasukawa bio namješten?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.01.2019 16:44h Autor:

Ilustracija

Jedni tvrde da je stvar namještena, drugi da se samo radi o neviđenom “mismatchu”. Pravu istinu i potvrdu jednih ili drugih tvrdnji zasigurno nikada nećemo saznati, no možemo se zabavljati, zar ne? Vrijeme je da razriješimo prvu veliku borilačku dilemu u 2019. godini!

Radi se naravno o meču između Floyda Mayweathera i Tenshina Nasukawe kojem je zadatak i bio isključivo zabava. Uostalom i sam slavni boksač je čitavo vrijeme upravo to naglašavao – “došao sam ovdje zabaviti gledatelje…”

Jesu li ih on i Nasukawa u legendarnoj Saitama Super Areni na RIZIN-u 14 zabavili unaprijed isceniranom predstavom u kojoj je Japanac morao pasti ili je Nasukawa jednostavno toliko loš da je u prvoj minuti meča bio već tri puta na podu? Upravo tim pitanjem će se baviti naša nova anketa na portalu Fight Site.

“Vidio sam bolju glumu u pornićima! Floyd je tu bio Floyd, išao je naprijed, bio je agresivan, tako da nije teško namjestiti ovakav meč. Ali Tenshinu trebaju lekcije glume. Trebali su mu objasniti neke stvari u Holywoodu, kako primiti udarac, kako pasti. Čak niti kadar u kojem je plakao, niti to nije bilo dobro”, izjavio je ovih dana bivši UFC-ovac, a danas voditelj popularnog podcasta Brendan Schaub. On očito misli da je čitava stvar “fejk”.

Za razliku od njega slavni reporter Ariel Helwani vjeruje da nikakvih govora o namještanju nema. On se vodi zdravim razumom i pita se “zašto bi netko Mayweatheru platio 9 milijuna dolara za namješteni meč u kojem gubi mlada japanska zvijezda?”.

U četvrtak smo objavili i video analitičara Robina Blacka koji je pomno analizirao ovaj boksački meč i zaključio da su udarci bili pravi i da Nasukawa nije glumio.

No, da ne duljimo previše, konačni zaključak i ocjenu ćemo ostaviti Vama! Hvala Vam na vremenu i trudu, a svoj odabir možete dodatno potkrijepiti argumentima ispod teksta.

Je li meč Mayweather vs. Nasukawa namješten?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI