FS anketa: Je li GGG oštećen?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 17.09.2018 15:08h Autor:

Canelo Alvarez i Gennady Golovkin

Niti revanš između Gennadyja Golovkina i Canela Alvareza nije morao proći bez repova. Nakon što smo u prvom meču vidjeli “Draw”, a mnogi su vjerovali da je Kazahstanac trebao slaviti, u drugom dvoboju su suci odlučili pobjedu dati puno mlađem Meksikancu.

Mnogi su u tome vidjeli prevaru jer smatraju da Canelo nije bio bolji protekle subote u boksačkom mega meču koji je obilježio vikend. Dapače, mnogi su meč bodovali za GGG-a. Već smo vam donijeli i sudačke kartice koje kažu dva puta po 115-113 i jednom 114-114, što ukupno donosi pobjedu većinskom odlukom sudaca za Meksikanca.

Prenijeli smo i reakciju kazahstanskog dojučerašnjeg svjetskog prvaka koji smatra da je oštećen i da je trebao slaviti da je bilo poštenja.

No, je li Canelo zaista nezasluženo slavio ili je ovo reakcija javnosti i Golovkina koju bi svakako vidjeli s obzirom na poraz i gubitak titula takvog velikana? U našoj najnovijoj anketi vas pitamo za vaše mišljenje: Tko je trebao pobijediti i je li Golovkin zaista oštećen u revanšu?

Vaš odgovor možete dodatno potkrijepiti objašnjenjem i argumentima u komentarima ispod teksta, a mi vam zahvaljujemo na potrošenom vremenu. U nastavku možete pogledati i najbolje trenutke dvoboja ukoliko  do sada niste.

Je li GGG oštećen u revanšu s Canelom?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI