Freddie Roach: Jedva čekam započeti Pacquiaove pripreme za meč s Mayweatherom!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.12.2014 22:46h Autor:

Freddie Roach

Borba između Floyda Mayweathera Jr. i Mannya Pacquiaoa još nije dogovorena, no Mannyev trener Freddie Roach već sad slaže strategiju za meč koji bi se mogao dogoditi 2. svibnja u Las Vegasu.

Mayweather će htjeti odraditi meč u Vegasu, a Pacquiao neće moći promijeniti lokaciju ako želi ući u ring sa super zvijezdom. Ako Pacman odbije Las Vegas, Floyd vrlo vjerojatno neće pristati na borbu.

"Jedva čekam spremiti Mannya za borbu s Floydom", rekao je Roach. "Morati ćemo savršeno odraditi borbu da bi pobijedili".

Roach će za Pacquiaoa vrlo vjerojatno složiti neku ludu taktiku koja će uključivati razne ludosti. Freddie je dobio zaslugu zbog Pacmanovih pobjeda nad solidnim boksačima Rickeyem Hattonom, Chrisom Algieriem, Brandonom Riosom i Timom Bradleyem, ali to su borci koje bi Manny pobijedio bez obzira tko mu bio trener. Roach je, u tim mečevima, doslovno bio čovjek koji je u kutu Pacquiaou dodavao vodu i brisao mu lice.

Očito je da će Roach trenirati Pacquiaoa tako da Manny 100 puta u rudni pogodi Mayweathera i očekivati da Amerikanac svih 12 rundi stoji sasvim mirno tako da Pacman ima mirnu metu. Kad se meč ne odvije po tom planu, Roach će upotrijebiti plan B, C, D i pokušati nešto novo.

Ti planovi neće upaliti jer je Manny prekratak i nema baš najbolje kretanje po ringu. Mayweather će ga stjerati u kut i smireno dovršiti posao. Ovo će biti borba gdje će jedan boksač davati a drugi primati udarce osim ako Roach ne kaže Mannyu da uspori i da se ne bori poput divljaka jer taj pristup neće upaliti protiv majstora kao što je Floyd Mayweather, napisao je američki novinar Chris Williams.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI